tisdag 11 juni 2013

Nya badrummet i lantlig stil


Äntligen är vårat fina badrum klart. Vi är väldigt nöjda med resultatet och att vi gjorde det i lantligstil. Älskar pärlsponten och att vi bytte ut fönstret. Denna gång tog vi in hjälp för tätskiktet, el och värme/vatten men resten har Thomas slitit med, min underbara man. (Självklart är det jag som står för målningen i vårat hem ;)

Här kommer lite före bilder när Joel badar. I duschhörnan var det ett hål i plastmattan men konstigt nog var trät under ganska fräscht. Lägg märke till att dörrarna är utbytta och att vi lagt annat golv i hallen på de andra bilderna, inget korkoplastgolv längre.
Spegeln i badrummet är en gammal tavelram, blev billigare än att köpa en ny spegel och mycket mer personligt :)

Golvet i hallen är precis nylagt. Vi köpte furugolv som vi sen lutat och vitoljat. Eftersom jag tagit kort med kameran så är färgerna lite missvisande. Det ser mycket gulare ut på bilderna, i verkligheten så är det åt det vitare hållet men fortfarande behållt sin träkänsla. Mycket varmare och tystare golv än tex laminatgolv.








Nya Badrummet!
Välkommen in!

Nytt golv och nya dörrar

Lilla kristall lampan i badrummet
Duschvägg i badkaret som kan vikas in.

Nytt möter gammalt
 
Vårt fina fönster till tvättstugan.


 

Nu i helgen var min bror här och hjälpte oss med veden. Vi har väldigt mycket ved som ska kapas och klyvas inför vintern. Vi åkte även en sväng och kollade in folkrace på skenebanan. Var väldigt kul att se och höra, blir nog fler vändor dit.

kram Jessika


1 kommentar:


  1. Det har blivit superfint,vad ni är duktiga,

    Kram mamma!

    SvaraRadera